8/17/2014

ON TOP OF THE WORLD | My Travel Wishlist


 Every day, while I am checking up my Pinterest, I always find so many interesting and beautiful places, that I cannot event count them. If I would wanted to visit them all, I would had to start right now. Traveling is in my nature. I love it. I love endless exploring different cultures, places, traditions...It is the thing, that makes me feel alive. It puts energy in my body. It is the same like music, dancing, etc. Daydreaming is part of my every day. I imagine myself on the beach, or glacier, desert, or in the bustling city. It all depends on the mood I am in. Videos on the internet get me closer to my dream places, however the reality stays reality, and this is why I want to see the destinations with my own eyes. Feel the atmosphere.

 This is the reason why I made a list of places/countries/cities, which I would like to visit in the future. Of course there are a whole lot more of them. I would rather get to know the whole world. But, you know, this article would be so long, that you could read it days or weeks, and I would obviously haven't managed to visit so many places in my life.

 Při mém denním prohledávání Pinterestu vždy narazím na tolik zajímavých a krásných míst, že se to nedá ani spočítat. Kdybych je chtěla všechny za svůj život navštívit, musela bych začít už teď. Cestování je v mé povaze. Miluji to. Miluji nekonečné poznávání jiných kultur, míst, tradic...Je to to, co mě dělá živou. Vkládá do mě energii. Stejně jako hudba, tanec, a podobně. Snění je součástí každého dne. Představuji si den na pláži, či na ledovci, na poušti, či ve velkoměstě. Vše záleží na tom, jakou mám zrovna náladu. Skrze videa se také dostanu blíže vysněným místům. Ovšem realita zůstává stále realitou, a proto chci vidět ty místa na vlastní oči. Pocítit tu atmosféru.

 Udělala jsem si proto seznam míst/zemí/měst, které bych ráda v budoucnu navštívila. Samozřejmě jich je mnohem více. Nejraději bych poznala celý svět. To by ovšem už tento článek byl natolik dlouhý, že by jste ho četli dny, či týdny, a já bych samozřejmě tolik míst za život nestihla.

1# IRELAND

2# NETHERLANDS - Amsterdam

3HOLLAND - Tulip Lands

4SWIZERLAND - Geneva, Montreux

5FRANCE - Paris, Lavander Fields

6SPAIN - Menorca Island, Barcelona, Laguna Salada de Torrevieja

7PORTUGAL - Porto

8ITALY- Capri, Positano, Rome, Milan

9GREECE - Cyclades, Santorini, Mikonos

10ICELAND 

11TURKEY - Istanbul

12UAE - Dubai

13JAPAN - Tokyo

14MOROCCO - Marrakesh

15CANADA - Niagara Falls, Toronto

16USA - New York, Virgin Islands, Grand Canyon, Miami, Los Angeles, Alaska, Hawaii

17MEXICO - Chichen Itzá

18PERU - Machu Picchu


19BRAZIL - Rio de Janeiro

20AUSTRALIA - Sydney, Brisbane

21NEW ZELAND


Share with me in the comments below your travel wishlist!
Podělte se se mnou v komentářích o Váš seznam vysněných míst, které chcete navštívit!

Love life,
Lucy

No comments:

Post a Comment